Valg af smykker

Pæn og stilfuld ring i ægte sølvMange har ofte svært ved at vælge smykker, især kvinder kan have dette “problem” nogle gange. Men hvad er det som gør at det nogle gange kan være så svært at finde det helt rigtige smykke? Et godt sted at start er på online butikker som f.eks. valg af vogn, der sælger mange forskellige slags billige smykker, barnevogne, klapvogne og andet babyudstyr.
Som kan det måske være lidt svært at forstå, det er ikke bare at finde et nyt armbånd, og så overveje om det skal være et læderarmbånd eller et armbånd i sølv. Designet er også vigtigt, samt hvad tøj det passer til, og til hvilken lejlighed det skal bruges. F.eks. er det sjældent at jeg bruge de samme smykker på kontoret, som når jeg er til fest. Derudover er det også forskel på hvad jeg bruger til fest, alt efter om det er tale om en tur i byen med veninderne, eller noget lidt mere formelt.

Populære smykker

De smykker som jeg selv ofte vælger er hovedsageligt ørerige, fingerringe og halskælder.  Det kan være alt lige fra billige smykker fra det lokale marked, som jeg udmærket er klar over kun kan bruges et par gange, og som højst sandsynlig indeholder nikkel, til en dyr guld ring med en lille sten. Når jeg køber smykker, så er det ofte til en bestemt lejlighed, det er sjældent at jeg laver et impuls køb inden for dette område. Det skulle da lige være når man falder over et rigtigt godt tilbud, som kun gælder i dag.  Ellers plejer jeg at tage et kig på forskellige online smykke butikker som Chanti, Aveny, Henrik Ørsnes eller George Jensen for at se om der er noget der jeg kan lide.  Især George Jensen kan jeg rigtigt gode lide i år. Også selvom de desværre ofte er lidt over mit smykke budget. Lige nu er jeg faktisk i gang med at hjælpe en veninde med gode råd til hendes smykke butik Zeva.dk, som sælger billige smykker i god kvalitet. Det er tale om både ringe, halskælder, øreringe og meget mere, desværre er det ikke nogle hun selv laver, men hun arbejder på nogle som nok kommer i hendes butik her i starten af næste år under branded Zeva. Det skal nok blive rigtigt spændende. Jeg har set nogle udkast til dem, og det ser rigtigt lovende ud. Hvis du vil vide mere om smykker generelt, kan du læse det her.

Farver og udsmykning

Farver er også vigtige når man skal vælge et nyt smykke. I nogle perioder er jeg helt pjattet med sølv, mens jeg til andre tider, foretrækker et simpelt armbånd i sort læder. Lige for tiden er jeg ret glad for roseguld som jeg syntes passer rigtigt godt til øreringe og halsklæder. Men igen, det afhænger også af hvad de skal bruges til, f.eks. ville jeg nok ikke tage roseguld på, her næste uge, hvor jeg skal til min søsters bryllup. Her vil en simpel platin halskæde være et bedre valg, sammen med et par sølv ringe og en sort kjole. Jeg tror det bliver en rigtig spændende dag, og glæder mig meget til den. Også fordi det altid er meget spændende at se, hvilke smykker de andre gæster har på.

Ringe, Halskæder eller armbånd

Det er altid sjovt at købe nye smykker, men hvad slags skal man lige købe? Skal det være et nyt armbånd, en flot halskæde, smarte øreringer eller finger ringe? Mulighederne er mange, og står man ikke lige og mangler et bestemt smykker til en festlig lejlighed, så er det ikke altid helt nemt at beslutte sig. Personligt er jeg mest til armbånd, enten et simpelt billigt sølvbelagt armbånd eller også af de moderne Shamballa armbånd, som passer rigtigt godt til hverdags brug. Jeg er typen som sjældent bruger øreringe, og halskæder er også mest til når jeg skal noget specielt, fingerringe og armbånd bruger jeg dog dagligt.