Ure og smykker er stadig populære

Visse produkter går aldrig af mode. Det gælder især de klassiske som eksempelvis ure og smykker, som vi stadig benytter i stor grad. For 15 år siden, var der dog temmelig mange som regnede med at det klassiske armbåndsur snart var noget som gik af mode, da langt de fleste efterhånden brugte deres mobil telefon som ur. Introduktionen af mobiltelefonen betød dog også et kraft fald i salget af de helt billige ure. Det interessant her var, at i takt med at salget af billige ure faldt, så steg salget i stedet i der mere eksklusiv ure. Det var gældende både inden for herre og dame ure. Nu om dage er et ur, mere et smykker end det er et redskab til at se tiden på.

Smykker – til fest og til hverdag

Ræve øreringe fra Zeva SmykkerSmykker er noget som vi stadig elsker og benytter i stor stil. Dog er der forskel på det et tale om et billigt armbånd til hverdags brug, eller det mere eksklusive sølvarmbånd vi tager på til festen. Både de billige smykker til hverdags brug og de lidt mere fine smykker til specielle lejligheder, er stadig utrolig populære og bliver brugt i stor stil. Dog skifter moden, og dermed også hvilke typer af smykker vi benytter. I nogle perioder er det sølv vi elsker, i andre er det guld eller rosaguld. Der er også stor forskel på hvad stil, inden for smykker vi benytter. Forskellige typer af folk, benytter jo ofte forskellige typer af smykker.

Ure – både til mænd og kvinder

Herreure - et godt valg til den stilfuld herre som ved hvad han vil haveSom sagt så er salget inden for billige ure faldet kraftigt, dette gælder dog ikke helt i samme grad børneure, der på trods af et fald i salget, stadig er noget som mange forældre vælger at købe til deres børn. Der imod er der god fremgang i salget inden for de mere kendte uremærker som f.eks. Rolex, Police, Swiss Legend, Cartier osv. Hos kvinder er ure, ofte blot et alternativ til et armbånd, hvor det for mange mænd stadig er en cool gadget eller redskab til at vise stil og penge.