Smykker til kvinder

Kvinder har altid elsket smykker, og sådan er tingene stadig den dag i dag. Det er lidt anderledes med mændene, her er det lidt i periode om det er moderne med smykker eller ej. Men for kvinderne, er et smykke aldrig noget som går helt af mode. Design, farve og materiale er dog noget som følger moden, men det at gå med en halskæde eller armbånd er noget som jeg er sikker på aldrig helt vil gå af mode. Det skifter også lidt om det er populært med billige smykker eller de mere dyre. Men lad os prøve at kigge lidt på nogle af de mest almindelige typer af smykker til kvinder.

Dyre eller billige smykker

Skal man købe et dyrt smykke eller blot de billige? Er det en gave til f.eks. en 40 års fødselsdag eller en anden speciel lejlighed, så snakker vi dyre smykker. Her vil man gerne have noget som holder i mange år frem over, og som man kan huske at man fik ved denne specielle begivenhed. Er det blot et nyt smykke, til din næste bytur eller havefest, så er de billige ofte at foretrække. Her har man lidt flere mulighed at skifte mellem forskellige stile, design og farver, at vælge et smykke som passer til et bestemt outfit osv. Er det så ikke længere moderne året efter, så gør det det heller ikke så meget, da man jo ikke har betalt en formue for det.
Lidt lige som vi så det her med forskellen på billige klapvogne og barnevogne. Dog ikke helt det samme med smykker, men nogle af principperne er de samme.

fingerringe f.eks. i form af billige smykker til kvinder

Ringe

Ringe og især fingerringe er noget som altid er super populært. Alt lige fra de klassiske forlovelses ringe eller vielsesringe til blot en simpelt prinsesse ring. Nogle foretrækker en masse ringe på fingrene mens andre blot vil have en enkelt. Hos mænd er det mest almindelige at man ingen ring har eller blot en enkelt vielsesring. Dog er der inden for visse område lidt anderledes, er man f.eks. mand og rock musiker, så er det helt i orden med masser af smykker og ringe.

Armbånd

Armbånd dækker alt lige fra den simple sølvkæde, til flere lags læderarmbånd. Alt efter hvilken type man er, bruger man ofte forskellige former for armbånd. Flere vælger også at bruge et armbånds ur frem for et almindelige armbånd smykke.

Halskæder

Hælskæder er populære – både til feste, men også til hverdags brug. Forskellen er ofte hvor synlig en halskæde man benytter. Til hverdags brug er det ofte tale om en simpel sølvkæde med et lille vedhæng. Er det tale en halskæde man bruger til fest, så er den ofte noget mere synlig. Det kan f.eks. være en med masser af CZ sten, så man virkelige lyser op til festen.

Øreringe

Det er meget blandet hvordan man bruger øreringe. For nogle er det noget som kun benyttes til festlige lejligheder, for andre er det nogle man bruger hver dag. Bruger man øreringe som kræver hul i øret, så kan det være en god ide at bruge dem ofte, ellers kan man få problemer med at få dem sat i, hvis det f.eks. er nogle man regner med kun at bruge en eller to gange om året.